Recensies gitaarles

Op deze pagina vind je alle recensies die leerlingen over mijn gitaarles praktijk hebben geschreven. Lees nu waarom mensen bij Gitaarschool Hoogcarspel gitaarles volgen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gitaarles Leeuwarden
Average rating:  
 13 reviews
by Nicolien on Gitaarles Leeuwarden
Top lessen!

In 2018 begon ik met gitaarles. Dankzij de goede begeleiding ga ik met grote sprongen vooruit. Ik had nooit gedacht al zo snel liedjes te kunnen spelen! Ik ben blij met deze deskundige en geduldige docent!

by Sjak on Gitaarles Leeuwarden
Super lessen, al veel geleerd

Inmiddels heb ik al twee jaar les van Kevin en ben een tevreden klant! Vanwege zijn conservatorium achtergrond kan hij mij tevens goed helpen met vragen over theorie. Ik ben nadat ik bij een andere docent niet meer vooruit kwam, bij Kevin gaan lessen. Inmiddels heb ik alweer grote sprongen vooruit gemaakt. Bedankt Kevin!

by Staas Dooper on Gitaarles Leeuwarden
Prima coach

Ik volg sinds eind september 2014 gitaarles bij Kevin. Leren gitaarspelen is een heel proces en is niet van de een op de andere dag te leren. Kevin begeleidt me prima daarbij en zorgt voor een goede opbouw en feedback. Er bestaan natuurlijk genoeg online cursussen. Wil je echt goed gitaar leren spelen dan kan ik iedereen een eigen gitaarleraar aanbevelen voor de echte praktijk. En Kevin is dan een prima keuze.

by Sem Broersma on Gitaarles Leeuwarden

Ik zit nu al bijna 2 jaar op gitaarles bij Kevin en ga hier met veel plezier naar toe. Het is super leuk omdat ik ook eigen gekozen liedjes leer spelen. Ik wil nog jaren doorspelen en net zo goed als Kevin worden!

by Tessa van Dijk on Gitaarles Leeuwarden
Top gitaarles

Al meer dan een jaar volg ik wekelijks met veel plezier gitaarlessen bij Kevin en kom ik er elke keer weer enthousiast vandaan. Ik vind het fijn dat ik zelf mag aangeven welke liedjes ik graag wil leren spelen. Een jaar geleden kon ik nog niet eens 1 akkoord, en nu kan ik al hele liedjes spelen! Ik hoop dat ik nog vele lessen bij Kevin kan volgen. Bedankt Kevin!

by Paul on Gitaarles Leeuwarden
Awesome

Ik heb nu bijna een jaar les, eerst met akoustisch en daarna heb ik een elektrische gitaar en een versterker van Kevin gekocht, de lessen en de spullen zijn awesome.

by Nynke de Vries on Gitaarles Leeuwarden
Kevin, bedankt!

Ik ben 10 jaar en heb nu bijna twee jaar gitaarles van Kevin. Ik heb heel veel geleerd en de lessen waren altijd gezellig! Ik kan nu noten lezen en melodie- en akkoordenliedjes spelen. Ik vind het wel jammer om nu te stoppen. Het oefenen kost te veel tijd. Misschien ga ik over een paar jaar wel weer op les. Kevin, bedankt voor alles!!!

by Peta on Gitaarles Leeuwarden

Ik heb nu een paar jaar les bij Kevin. De lessen zijn erg inspirerend.

Ook zijn keuze van lesstof is helemaal van deze tijd, waarbij het

online-lesmateriaal heel handig is.

Kortom ... prima lessen en ruimte voor mijn eigen idee├źn.

by Matthijs on Gitaarles Leeuwarden

Kevin is een erg goede leraar, die je met alle geduld helpt om welk aspect van gitaarmuziek dan ook te leren. Met zijn lessen als fundering doe ik dit jaar auditie aan enkele conservatoria in Nederland, iets waar ik zonder hem waarschijnlijk nooit aan was begonnen.

by albert on Gitaarles Leeuwarden
Yes

plezerige lessen, heldere en duidelijke uitleg. mijn gitaarspel gaat met sprongen vooruit.

veelzijdig...van tommy emanuel tot Yes..fantastisch

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Menu